nieuws

Conservatoren Boijmans krijgen nieuw contract

Interieur

Deze zomer stelt Museum Boijmans Van Beuningen vier conservatoren aan die tot dusver op korte dan wel tijdelijke contracten hebben gewerkt: Saskia van Kampen-Prein, Annemartine van Kesteren, Noor Mertens en Els Hoek.

Conservatoren Boijmans krijgen nieuw contract

Saskia van Kampen-Prein en Annemartine van Kesteren hebben, na enkele jaren op zzp basis Stadsconservator te zijn geweest, een vast contract aangeboden gekregen als respectievelijk conservator Moderne en hedendaagse kunst en conservator Design. Noor Mertens, tot op heden werkzaam als junior conservator met een kort contract, neemt vanaf het nieuwe seizoen de functie van Stadsconservator op zich. Dit doet zij voor een periode van drie jaar naast haar werkzaamheden als conservator Moderne en hedendaagse kunst. Els Hoek is aangesteld als Educatie conservator. De vier zijn in hun nieuwe functies verantwoordelijk voor het maken van tentoonstellingen, publicaties en het verrichten van onderzoek.

Reageer op dit artikel