nieuws

Piet Boon start verkoop woonaccessoires op wehkamp.nl

Interieur

Na collecties van Piet Hein Eek en Monique Collignon kunnen designliefhebbers nu ook voor de woonaccessoires van Piet Boon terecht op wehkamp.nl. Hiermee zet het grootste online warenhuis van Nederland een nieuwe stap in zijn strategie om Nederlands design toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Piet Boon start verkoop woonaccessoires op wehkamp.nl

 

 

 

Het is voor het eerst dat Piet Boon zijn zogenaamde ‘licensed’ producten online op één plek aanbiedt. Dit betekent dat vanaf vandaag de collecties Piet Boon(r) blinds by DTCH, Piet Boon(r) wallpaper by NLXL, Piet Boon(r) lighting by Maretti en Piet Boon(r) bathware by Formani verkrijgbaar zijn op wehkamp.nl.Daarnaast zijn ook de Piet Boon(r) Books te koop op de website.

In het najaar wordt aan deze collectie het eerste Piet Boon Styling Book van Karin Meyn, de vrouw van Piet Boon, toegevoegd. Vooralsnog worden enkel de licensed producten van Piet Boon(r) aangeboden op wehkamp.nl.

Eerder kondigde wehkamp.nl samenwerkingen aan met industrieel ontwerper Piet Hein Eek en modeontwerpster Monique Collignon.

ANP

Reageer op dit artikel