nieuws

BNO en Markita starten samenwerking

Interieur

De Beroepsorganisatie Nederlanse Ontwerpers (BNO) en Markita, een webshop voor mode-, woon- en kinderspullen gemaakt door professionele ontwerpers, gaan een samenwerking aan. Deze heeft als doel het ondernemerschap van Nederlandse ontwerpers te stimuleren en hun merken vindbaar te maken voor het grote publiek.

BNO en Markita starten samenwerking

Door de samenwerking met de BNO is het mogelijk om de ontwerpers van Markita meer kennis te bieden op het gebied van ontwerp, productie, samenwerking en ondernemen. Er wordt gestreefd om een stevig platform voor de creatieve industrie neer te zetten. Hierbij krijgen de ontwerpers aangesloten bij de BNO een extra verkoopkanaal aangeboden.

Daarnaast zal de BNO met Markita een nieuwe training rond micro-retail ontwikkelen waarmee de ontwerpers ook in hun ondernemersvaardigheden verder kunnen groeien.

Reageer op dit artikel