nieuws

Heyligers ingeschakeld voor interieur hoofdkantoor NUON

Interieur

HEYLIGERS design + projects heeft de opdracht gekregen voor het interieurontwerp voor het nieuwe hoofdkantoor van NUON in Amsterdam. Het bureau kwam als winnaar uit de bus na een Europese aanbesteding.

Heyligers ingeschakeld voor interieur hoofdkantoor NUON

 

 

 

 

 

NUON gaat zich na de bouwkundige renovatie vestigen in het nieuwAmsterdam Gebouw in deAmsterdam Arena. Het gebouw is een ontwerp van de Architekten Cie. die ook verantwoordelijk is voor de renovatie.

Na de oplevering, eind 2013, zullen de circa 2000 medewerkers van NUON, in een voor ‘Het Nieuwe Werken’ ontworpen omgeving door Heyligers, hun werkplek vinden. Na oplevering zal het kantoor met een ‘energielabel A’ en een ‘Breeam very good’ zijn geclassificeerd.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel