nieuws

Nieuwe leiding OPERA Amsterdam

Interieur

De leiding van OPERA Amsterdam is, nu Frans Bevers en Lies Willers na 20 jaar een stap terug doen, overgegaan in handen van Jeroen Luttikhuis, Jo Pike en Ramin Visch. Samen gaan zij de directie vormen van het ontwerpbureau.

Nieuwe leiding OPERA Amsterdam

 

 

 

 

 

Luttikhuis trad in 1997 als ontwerper in dienst van OPERA Amsterdam. Binnen de nieuwe directie zal hij voornamelijk een creatieve rol op zich nemen.

Jo Pike werd in 2002 bureaumanager en vervolgens projectmanager. Vanuit deze functie is zij verantwoordelijk voor het project- en designmanagement van veel grote projecten die het bureau realiseert. Zij zal als zakelijk leider in de nieuwe directie plaatsnemen.

Ramin Visch leidde sinds 1997 een eigen ontwerpbureau dat werkte aan sterk uiteenlopende projecten, variërend van museale inrichtingen, interieurs voor horeca en kantoren, maar ook het ontwerpen van meubels. Visch treedt als partner toe aan de directie van OPERA Amsterdam waar hij zowel een creatieve als management rol op zich neemt.

Frans Bevers en Lies Willers blijven binnen het bureau werken aan eigen projecten, zowel binnen OPERA Amsterdam als daarbuiten.

  

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel