nieuws

Lensvelt failliet maar hoopt op doorstart

Interieur

Lensvelt is failliet. Veranderende marktomstandigheden en een onverwachte daling van liquiditeit hebben tot het besluit geleid. Hans Lensvelt werkt druk aan een doorstart waarover hij eind van de week meer duidelijkheid heeft.

Lensvelt failliet maar hoopt op doorstart

 

 

 

 

Bij Lensvelt zijn op dit moment 20 mensen in dienst. Naar verwachting zal de rechtbank een curator benoemen bij het uitspreken van het faillissement van de vennootschap.

Lensvelt, jarenlang de naamdrager van de interieurprijs van de Architect, (de Lensvelt de Architect Interieurprijs) de voorloper van de ARC12 Awards werkt aan een her-/doorstart waarbij als uitgangspunt wordt genomen dat er geen vertraging in de uitlevering van de orders optreedt en de belangen van de ‘stakeholders’ worden gewaarborgd.

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel