nieuws

Icehotel binnen 3 weken open

Interieur

Susan Christianen is voor de vijfde keer gevraagd mee te werken aan de creatie van het IceHotel in Jukkasjärvi in Zweeds lapland. Dit jaar ontwerpt zij samen met Lena Kriström uit Zweden de receptie voor seizoen 2012/13.

Icehotel binnen 3 weken open

 

 

 

De receptie vormt het uithangbord van het hotel. Het moet volgens Studio Susan Christianen een organische expressie vormen met de rest van het hotel. De receptiebalie, vloeit uit naar de rest van de ruimte en maakt bezoekers nieuwsgierig naar de rest van het hotel waarin kunst en licht een belangrijk onderdeel vormen.

 ICEhotel

De werkzaamheden van het design concept met de naam Unfold zijn inmiddels gestart. Het Icehotel moet over drie weken klaar zijn, de opening is op vrijdag 7 december.

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel