blog

Blog – Uitbreiding Mariehøj Cultural Centre

Interieur

Door Jeroen Apers – Deze spectaculaire uitbreiding naar ontwerp van Sophus Søbye Arkitekter and WE Architecture huisvest de lobby van het Mariehøj Cultural Centre in Denemarken.

Blog – Uitbreiding Mariehøj Cultural Centre
Fotografie: Rasmus Hjortshøj, WE Architecture, Lars Eldrup

De nieuwe lobby van het cultuurcentrum geeft de inwoners van Rudersdal een centrumhart dat uitnodigt voor sociale ontmoeting. Het centrum gaat een relatie aan met het groene landschap. Het bouwt letterlijk een brug tussen de culturele ruimten van de aankomsthal en de achtertuin van Marienhøj.

Apers_1

Apers_4

Apers_5

Apers_6

Apers_7

Apers_8

Apers_9

Apers_10

Projectgegevens

Opdrachtgever: Rudersdahl Municipality
Grootte: 8000 m2 restauratie and 800 m2 uitbreiding
Locatie: Holte, Denemarken
Oplevering: september 2015
Ontwerp: WE Architecture, Sophus Søbye Arkitekter
Photo credits: Rasmus Hjortshøj, WE Architecture, Lars Eldrup
Engineers: Øllgaard, Spangenberg & Madsen
Landschapsarchitectuur: MASU Planning
Aannemer: BNS
Adviseur: Hausenberg
Ontwerpteam: Marc Jay, Julie Schmidt-Nielsen, Thomas Helsted, Kurt Ohlenschaeger, Hermanus Neikamp, Lawrence Mahadoo, Lena Reeh Rasmussen, Jenny Sellden, Zsofia Horvath, Nora Fossum, Søren Thiesen, Luis Grill, Martin McSherry, Indre Motiejunaite, Nuria Carbonell Etyo, Casper Berntsen, Mantas Vilkelis

Bron: www.blog.jeroenapers.nl en www.we-a.dk

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels