nieuws

Oplevering The Pavilion door Powerhouse Company

Geen categorie

Vorige week opende op de Zuidas in Amsterdam het nieuwe kantoorgebouw The Pavilion. Het ontwerp van Powerhouse Company is grotendeels opgetild boven het maaiveld. Daarmee kijkt het ontwerp uit over de rustige leefomgeving en het water aan de achterzijde van het gebouw.

Oplevering The Pavilion door Powerhouse Company

 

Met The Pavilion levert Powerhouse Company haar eerste kantoorgebouw in Amsterdam af. Daarvoor sloot het bureau 2,5 jaar geleden aan bij het ontwikkelteam van All-In Real Estate en Being Development. Samen zijn zij er in geslaagd om het hele bouwproces in deze korte tijd succesvol te doorlopen.

Het kantoor van 1800 vierkante meter doet naast kantoor ook dienst als schakelhuis voor Liander. Het gebouw ligt ingeklemd in een wat levendige omgeving, tussen de Zuidas en het Olympische gebied. De interessante mix van voorbijgangers bestaat daardoor niet alleen uit kantoormedewerkers, maar ook uit omwonenden, scholieren en studenten. 

  

  

  

  

  

Reageer op dit artikel