nieuws

Bezoek de Noord/Zuidlijn met de Architect!

Geen categorie

De redactie biedt je de unieke kans om alles te weten te komen over de spraakmakende Noord/Zuidlijn. Nog voordat dit project voor het publiek geopend is, kunt u met ons de diepte in. In een drie uur durend programma maakt u kennis met de opdrachtgever, de architect en andere betrokken partijen, gevolgd door een rondleiding op de bouwplaats en ondergronds.

Precies twintig jaar geleden maakte Benthem Crouwel Architects de eerste ontwerpen voor de stations van de Noord/Zuidlijn die Amsterdam-Noord verbindt met station Amsterdam Zuid. Aanvankelijk was de opgave de metro zo te ontwerpen dat de stad er zo weinig mogelijk hinder van zou ondervinden. Nu de stations hun voltooiing naderen, komt de opgave langzaam bovengronds. Een mooi moment om alvast kennis te nemen van de architectuur, de specifieke opgave en de betrokken partijen die dit unieke project maken.

Interessante sprekers, Bijzondere rondleiding, leuke netwerkborrel

Het projectbezoek vindt plaats op 14 april 2016 bij het ontvangstcentrum van de Noord/Zuidlijn in Amsterdam. Zoals u van ons gewend bent zal het een middag zijn met interessante sprekers, een bijzondere rondgang onder leiding van direct betrokken professionals en een afsluitende netwerkborrel.

Aanmelden

Het projectbezoek is toegankelijk voor architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Er zijn maximaal 40 plekken beschikbaar voor het projectbezoek. Alle informatie over het projectbezoek vind je op dearchitectprojectbezoeken.nl. Gratis aanmelden kan via deze link.

Reageer op dit artikel