nieuws

Nog 3 dagen tot deadline ARC Architectuur en Interieur Awards

Geen categorie

Vorig jaar werden alleen voor de Architectuur Award al meer dan 100 projecten ingezonden. En wellicht typisch voor het vakgebied: meer dan de helft daarvan werd op de dag van de deadline opgestuurd. Wie een project wil inzenden voor de ARC Architectuur of Interieur Award, heeft nog de tijd tot vrijdag 28 augustus.

Ter herinnering: de ARC15 Architectuur Award wordt toegekend aan gerealiseerde projecten die hoge prestaties op het gebied van duurzaamheid in de ruimste zin van het woord op innovatieve wijze combineren met een verrassende architectuur. De ARC15 Interieur Award wordt uitgereikt aan een gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek.

Heb je het afgelopen jaar iets opgeleverd waar je trots op bent en dat voldoet aan deze criteria? Ga dan naar arc-awards.nl voor de voorwaarden en extra informatie over de prijzen

ARC15 Gala en Lab

Wie inzendt, is automatisch uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking op 19 november. De winnaars van de Awards worden bekendgemaakt tijdens het ARC Gala, een feestelijk evenement dat dit jaar plaatsvindt in het sfeervolle Energiehuis in Dordrecht.

Reageer op dit artikel