nieuws

Prijsvraag Wie is FRED?

Geen categorie

Het moet én kan anders in de bouw vindt de Stichting Slimbouwen. De stichting viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en doet dit onder andere met een prijsvraag waarin wordt gezocht naar het meest innovatieve en slimme project, product of concept van 2015 voor de bouwsector?

Prijsvraag Wie is FRED?

 

 

Wat maakt een idee ‘het slimste idee’ voor de bouwsector? Slimbouwen zoekt ideeën die scoren op de Slimbouwen kernwaarden FRED: “FRED is Flexibel, Reduceert zijn footprint, houdt van Efficiency en is dol op Duurzame oplossingen”.

Je kan je project, product of concept met deze kernwaarden en een korte omschrijving aanmelden tot 19 juni via www.wieisfred.nl

Eeuwige roem

Naast eeuwige roem en aandacht met onder andere een passend PR pakket wordt het beste idee beloond met een Slimbouwen Keurmerk ter waarde van € 3000. 

Jury

De jury bestaat uit prof.dr. Ir. Jos Lichtenberg (voorzitter expertcommissie), dr.ir. Elma Durmisevic (TU Twente, 4D architects), dr.ir. Haico van Nunen (Bouwhulp Groep) en iIr. Monique Blacha (Stichting Slimbouwen). Aan de hand van het benchmarksysteem beoordeelt de jury welke items het beste voldoen aan FRED.

Reageer op dit artikel