nieuws

Stem op jouw favoriete Rotterdamse gebouw!

Geen categorie

In december wordt voor de zesde editie gehouden van de Rotterdam Architectuurprijs. Voor 2015 is als thema ‘woningbouw’ gekozen. De mooiste en beste bouwprojecten van Rotterdam dingen mee naar de prijs van de vakjury en van het publiek. Uit de rijke lijst van inzendingen heeft de jury van de Rotterdam Architectuurprijs een shortlist geselecteerd. De vakjury zal zich de komende weken buigen over de shortlist om de winnaar aan te wijzen.

Stem op jouw favoriete Rotterdamse gebouw!

De jury van de Rotterdam Architectuurprijs bestaat uit Don Murphy (voorzitter, VMX Architects), Ellen van Acht (KUUB Centrum voor Particuliere Bouw), Mark Koehler (Marc Koehler Architects), Hans Venhuizen (Bureau Venhuizen) en Marjolein van Eig (BureauVanEig). Maar een belangrijke rol is weggelegd voor het publiek. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete gebouw. Dit kan tot en met 5 december op de website. Hier kun je ook de shortlist bekijken.

Uitreiking

Iedereen die zich op de een of andere manier bij Rotterdam betrokken voelt, kan meedoen. De stemmer met de mooiste motivatie maakt bovendien kans op een speciale prijs. De winnaar van de vakjuryprijs en de winnaar van de publieksprijs worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst voor genodigden in de Burgerzaal in het Stadhuis van Rotterdam op woensdag 16 december a.s.

Reageer op dit artikel