nieuws

Nominaties ARC15 Meubel Award bekend

Geen categorie

Van de nieuwe ARC Awards druppelen langzaam maar zeker de nominaties binnen. Als eerste heeft de jury onder leiding van Robert Bronwasser drie inzendingen gekozen die op 19 november kans maken op de ARC15 Meubel Award. Tijdens het juryberaad leverde de opgave – het ontwerpen van een oplossing voor de werkomgeving – genoeg stof voor discussie op. De drie genomineerden hebben ieder een eigenzinnige visie op deze actuele opgave.

Nominaties ARC15 Meubel Award bekend

De jury was unaniem in haar keuze voor de drie genomineerden voor de meubelprijs. Ze sprak daarbij wel haar hoop uit, dat volgend jaar eerder ruchtbaarheid wordt gegeven aan de prijs. Dit zal zeker effect hebben op het aantal inzenders en de gemiddelde kwaliteit van de ontwerpen, die nu niet indrukwekkend was. Gelukkig waren er een aantal uitschieters, die door de jury dan ook met veel enthousiasme worden voorgedragen. 

De drie genomineerde projecten zijn:

Coworker door ontwerpbureau man&paard

 

DEZK door Atelier to the Bone

 

V360 door Wytse Kamsma en Beata Daszkiewicz

 

Op 19 november vindt in het Energiehuis in Dordrecht de uitreiking plaats van de ARC15 Awards. Dan zal ook bekendgemaakt worden welk genomineerde project de Meubel Award wint.

Reageer op dit artikel