nieuws

ING-kantoor Alberts & Van Huut wordt bedrijfsverzamelgebouw

Geen categorie

Het Apeldoornse ING-kantoor door Alberts & Van Huut krijgt een nieuw leven als bedrijfsverzamelgebouw.

ING-kantoor Alberts & Van Huut wordt bedrijfsverzamelgebouw
SONY DSC

Voortrekker van het plan is de Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen. “Veluwe Trade Center is ideaal voor corporate-afdelingen van bedrijven of voor moderne dienstverleners die oog hebben voor een originele werkplek.”

Het gebouw heeft de typische antroposofische uitstraling van Alberts & Van Huut en kent een groot atrium dat belicht wordt door een glazen dakkoepel.

 

Verwaijen ziet een laagdrempelig handelscentrum voor zich waarin, naast de vaste bewoners, Veluwse zakenmensen elkaar ontmoeten, eten en zaken doen. Flexplekken op de begane grond complementeren het karakter van het trefpunt.

 

Reageer op dit artikel