nieuws

Render Ster van de Week – Belgisch Paviljoen Wereldexpo 2015 door Patrick Genard & Asociados

Geen categorie

Is het niet heerlijk om je tijdens het werk te verlustigen aan de gelikte artists impressions of ‘render porn’ van de grote starchitecten? Wij vinden van wel en surfen daarvoor graag even naar Dezeen, Designboom of Archdaily Daarom vanaf nu elke vrijdag de Render Ster van de Week, de lekkerste artist impression die we op het web tegenkwamen. Deze week een mooi ontwerp van Patrick Genard & Asociados voor het Belgisch Paviljoen Wereldexpo 2015.

Render Ster van de Week – Belgisch Paviljoen Wereldexpo 2015 door Patrick Genard & Asociados

 

De Expo Milano 2015 staat in het teken van ‘Voedsel voor de planeet. Energie voor het leven.’ Het Belgische paviljoen, naar een ontwerp van Patrick Genard & Asociados in samenwerking met de architect Marc Belderbos en het bouwteam BesixVanhout, laat zich hierdoor inspireren. Als een kleinschalig model toont het gebouw een geschikte oplossing voor de urbanisatie.

Naast de duurzame constructie en technologische innovatie is ook de Belgische identiteit een thema binnen het paviljoen. In vorm verwijst het gebouw naar de kenmerkende architectuur van het Belgische land. De glazen koepel doet juist weer denken aan de Koninklijke serres van Laken. Wij zijn overtuigd door de mooie renders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actie abonnement de Architect

Wat vind jij van het ontwerp voor het Belgisch Paviljoen?

Reageer op dit artikel