nieuws

KAAN Architecten lanceert nieuwe website

Geen categorie

Drie maanden na de start van KAAN Architecten, geleid door Kees Kaan, Vincent Panhuysen en Dikkie Scipio, presenteert het nieuwe Rotterdamse architectenbureau haar website kaanarchitecten.com.

De website is een visuele belevenis die meer dan twintig jaar architectuur, projecten en academisch onderzoek toont. Drie hoofdsecties laten het gedachtengoed van KAAN Architecten zien; KAAN work, KAAN academic en KAAN process. Onder KAAN news en KAAN bureau zijn steeds de meest recente publicaties, lezingen en gebeurtenissen te zien.

Enkele van de meest bekende gebouwen zijn het Onderwijscentrum Erasmus MC in Rotterdam, de Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag, Crematorium Heimolen in Sint-Niklaas (be), het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen (be), en het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag.

Reageer op dit artikel