nieuws

Tweede Architectenwinkel in Amsterdam

Geen categorie

Zaterdag 9 maart 2013 opent in Amsterdam de tweede Architectenwinkel in haar deuren. Vanaf die dag is mogelijk wekelijks het gratis architecten inloopspreekuur te bezoeken bij ARCAM, het Architectuurcentrum Amsterdam.

Tweede Architectenwinkel in Amsterdam

Landelijk zijn er momenteel acht Architectenwinkels. Met dit platform wil de BNA mensen in contact brengen met een architect om hen te helpen bij onder andere het organiseren van het bouwproces.

Alleen in Amsterdam worden jaarlijks al 40.000 woningen verbouwd. Zelf het bouwproces organiseren is een gecompliceerde procedure, waarin veel keuzes moeten worden gemaakt. Een architect kan een deel van de onzekerheid wegnemen.

De BNA kring Amsterdam is gestart met de architectenwinkel als een platform waar architecten voor het voetlicht brengen welke service zij kunnen bieden.

Afgelopen jaar zijn er zeven winkels geopend in: Amsterdam IJburg, Breda, Bergen op Zoom, Haarlem, Oss, ‘s Hertogenbosch en Oosterhout.

Amsterdam

In het gebouw van ARCAM, aan de Prins Hendrikkade 600, is het inloopspreekuur iedere zaterdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur voor vragen over verbouwen en zelfbouwen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor gratis advies via www.architectenwinkel.com

 

 

 

Reageer op dit artikel