nieuws

Officiële opening Marnix Revalidatiecentrum van EGM

Geen categorie

Vandaag is de officiële opening van het Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen in Vlaardingen. EGM architecten maakten in opdracht van Argos Zorggroep een gebouw waarin de aandacht voor de patiënten voelbaar is.

Officiële opening Marnix Revalidatiecentrum van EGM

 

 

In het ontwerp van EGM kunnen 154 patiënten terecht. Naast de gebruikelijke revalidatie (orthopedie, traumatologie) is er ook een afdeling die zich specifiek richt op de revalidatie van oudere patiënten met complexe psychogeriatrische of geriatrisch psychiatrische stoornissen zoals stemmings- en/of gedragsproblemen.

 egm

Hoe lang patiënten in Marnix verblijven, hangt af van de snelheid van het revalidatieproces. Meestal varieert dit van enkele weken tot ongeveer drie maanden. Daarnaast biedt Marnix de mogelijkheid tot dagbehandeling.

 egm

Reageer op dit artikel