nieuws

Ben van Berkel Honorary Fellow AIA

Geen categorie

Ben van Berkel is door het American Institute of Architects (AIA) benoemd tot Honorary Fellow. Hij krijgt de titel voor ‘zijn belangrijke bijdrage aan architectuur en maatschappij.’ Hij krijgt de onderscheiding op 21 juni in Denver.

Ben van Berkel Honorary Fellow AIA

Onlangs werd de Kenzo Tange leerstoel van Van Berkel aan de Harvard University Graduate School of Design verlengd met een periode van drie jaar. Hier is hij bezig met onderzoek naar de vormgeving van onderwijsomgevingen, en dan met name naar de manier waarop deze het ontstaan en het verspreiden van informatie kunnen faciliteren. Via colleges en onderzoek van studenten wordt geanalyseerd hoe het ‘nieuwe werken’ een hervorming vereist in de werkomgeving.

Reageer op dit artikel