nieuws

Slapen in de kamer van je idool

Geen categorie

Bureau SLA is samen met Converse DC, Paradis en Conscious Hotels voortrekker om het braakliggende terrein naast Paradiso in te vullen met een hotel. Het hotel moet in stijl een verlengstuk worden van de Amsterdamse poptempel. Thijs Meijer van Converse hoopt dat het enthousiasme rondom het project de doorslag geeft voor de komst van het hotel.

Slapen in de kamer van je idool

 

Het plan lag al een tijd op tafel maar heeft een vlucht genomen door publicaties in de landelijke media. Volgens de partijen zijn er legio mogelijkheden voor een hotel naast Paradiso.

Zo kunnen particulieren kamers huren waar hun favoriete artiest ook in heeft geslapen. De lobby kan dienst doen als verkooppunt voor tickets. Er kan een coffeecorner komen in de stijl van het naastgelegen Paradiso.

Naast een ondergrondse doorgang naar de muziektempel, kan een ondergrondse fietsenkelder worden gecreëerd die grondtrillingen van muziek tegengaat. “Het laatste dat wij willen is een soort Planet Hollywood pop-thema. Het hotel moet ingericht worden voor mensen die Paradiso leuk vinden”, aldus Meijer.

Reageer op dit artikel