nieuws

De Rotterdam voor het voetlicht

Geen categorie

Tot eind 2013, het moment van oplevering van het gebouw ‘de Rotterdam’, worden via DRTV (De Rotterdam TV) dagelijks na zonsondergang in groot formaat, teksten en beelden op ‘De Rotterdam’ in aanbouw geprojecteerd. DRTV is een initiatief van de ontwikkelaars van De Rotterdam – MAB Development en OVG Projectontwikkeling – in samenwerking met kunstproducent Mothership uit Rotterdam.

De Rotterdam voor het voetlicht

De eerste projectie is een serie portretten van de hand van fotograaf Ruud Sies die de bouw en de bouwers van De Rotterdam al sinds de start volgt (www.buildingtherotterdam.com). Als tweede zullen teksten worden geprojecteerd van de Rotterdamse ‘tekstuele verwenners’ Mwah. Om een vervolg te geven aan de beelden vraagt DRTV kunstenaars, illustratoren, schrijvers, journalisten, Rotterdammers en bezoekers mee te doen en beeld of tekst in te sturen via de website www.drtv.nu.

De inzendingen worden beoordeeld door de redactie van DRTV bestaande uit: Jeroen Everaert (Mothership) en Vanessa Westbroek en Mariska Vlot (De Rotterdam). Uit de inzendingen worden de origineelste of mooiste teksten, beelden of uitingen die bij (De) Rotterdam passen geselecteerd.

Reageer op dit artikel