nieuws

Betonprijs 2013 geopend

Geen categorie

De tweejaarlijkse Betonprijs is weer geopend. Inschrijven kan in de categorieën Bruggen en viaducten, Natte waterbouw, Woningbouw, Utiliteitsbouw. Daarnaast zijn er ook thematische prijzen te verdienen. Hiervoor gelden de categorieën Restauratie/reparatie, Uitvoering, Betontechnologie en Constructief ontwerp.

Betonprijs 2013 geopend

Inschrijven met projecten uit het buitenland is ook mogelijk. De Nederlandse betrokkenheid moet dan wel duidelijk naar voren komen. Ook andersom, projecten van buitenlandse bouwers in Nederland komen eveneens in aanmerking. Voorwaarde is wel dat het project tussen 16 augustus 2011 en 15 augustus 2013 in gebruik is genomen.

De winnaar wordt op 20 november tijdens het Betonprijsdiner, aan de vooravond van de jaarlijkse betondag, bekend gemaakt.

Meer informatie op de website van de Betonvereniging

 

 

Reageer op dit artikel