nieuws

Architectensessie Internationale Bouwbeurs

Geen categorie

Op maandagmiddag 4 februari vindt er een speciale architectensessie plaats tijdens de Internationale Bouwbeurs in Utrecht. de Architect nodigt je van harte uit om deze sessie bij te wonen. Het programma heeft als thema ‘Flexibel comfort’.

Architectensessie Internationale Bouwbeurs

 

 

 

Hoe kunnen wij een gebouw zo flexibel en comfortabel ontwerpen dat het langdurig toegevoegde waarde biedt voor de eindgebruiker? Huisvesting van blijvende waarde is huisvesting die flexibel is aan te passen aan de wensen van de eindgebruiker, maar ook daarnaast maximaal comfort biedt.

Naast een bijdrage van Martin Koppenhol van VBI over flexibel comfort, vindt er een live debat plaats met onder andere Rudy Uytenhaak van Rudy Uytenhaak Architectenbureau en professor Hennes de Ridder over dit thema. Het programma start om 13.00 uur en duurt tot 14.30 uur.

Bekijk het volledige programma

Vergeet niet om je gratis toegang voor de Bouwbeurs hier te regelen

Reageer op dit artikel