nieuws

Vijfde ronde Beroepservaring van start

Geen categorie

Half oktober start de vijfde ronde van het Beroepservaringstraject voor jonge architecten, stedebouwkundigen, landschapsarchitecten en interieurarchitecten die werkzaam zijn bij een bureau of bij een gemeentelijke dienst. Ook kunnen jonge ontwerpers met een eigen bureau deelnemen aan het tweejarige traject dat de deelnemer naast het werk op de werkplek volgt.

Vijfde ronde Beroepservaring van start

Door middel van 20 gemeenschappelijke bijeenkomsten over twee jaar en een persoonlijke coaching, van een ervaren mentor die de deelnemer zelf kiest, krijgt de deelnemer praktijkgerichte ervaring die hij zelf kan inrichten en sturen waarmee versneld beroepservaring wordt opgedaan.

 Beroepservaring 

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: ondernemerschap, het bestek, de offerte, contracten, praktijkgerichte presentatietechnieken, selectieprocedures, de organisatie van een ontwerpbureau en de toekomst van het ontwerpen als bedrijfstak. Het traject Beroepservaring wordt georganiseerd in samenwerking met Atelier Rijksbouwmeester.

 Beroepservaring_3 

Deelnemende bureaus

Deze vijfde en laatste vrijwillige ronde start met een groep van diverse bureaus en gemeenten. De volgende bureaus hebben de afgelopen vier ronden mee gedaan en leveren dit jaar wederom deelnemers en mentoren: Benthem en Crouwel Architecten, Meyer en Van Schooten Architecten, Broekbakema, IAA Architecten, H+N+S, Atelier PRO, Geurts, Schulze Architecten, Restauro Architecten en Octatube. De eerste bijeenkomsten gaan naar het Atelier Rijksbouwmeester (Den Haag), de Gruyter Fabriek (Den Bosch) en langs diverse bureaus in Rotterdam.

Inschrijven voor de vijfde ronde Beroepservaring kan nog tot begin oktober via www.beroepservaring.nl Meer informatie kan worden opgevraagd via info@beroepservaring.nl

 Beroepservaring_logo 

Reageer op dit artikel