nieuws

Agendatip: Maak kennis met Turkse opdrachtgevers en architecten

Geen categorie

De BNA houdt op 17 en 18 oktober een Matchmakingprogramma waarin Nederlandse architecten kennis kunnen maken met Turkse opdrachtgevers en architecten. De bond denkt dat Turkije volop kansen biedt voor Nederlandse architecten. Inschrijven kan tot 31 augustus.

Agendatip: Maak kennis met Turkse opdrachtgevers en architecten

Op 17 en 18 oktober organiseert BNA International in Istanbul een tweedaagse workshop. Nederlandse en Turkse architecten gaan onder leiding van twee moderators aan de slag met het ontwikkelen van een visie op een specifieke locatie. Met de workshop wordt een basis gelegd voor nieuwe Turks-Nederlandse samenwerkingsverbanden. Na de eerste workshopdag organiseert BNA International een netwerkdiner, waar de deelnemers kennismaken met Turkse stakeholders en hun bureau presenteren.

Reageer op dit artikel