nieuws

Nieuwe datum Dag van de Architectuur

Geen categorie

De Dag van de Architectuur wordt traditiegetrouw in het laatste weekend van juni door het hele land gehouden. Omdat volgend jaar dit weekend samenvalt met het begin van de schoolvakantie regio Zuid is door de organisatoren besloten de ‘Dag’ te verschuiven naar de 3e week van juni.

Nieuwe datum Dag van de Architectuur

 

 

Het thema voor 2013 blijft hetzelfde, 24 uur Architectuur, “een loflied op de samenhang na een periode van individualisering.”

De Dag van de Architectuur vindt nu dus plaats op 22 en 23 juni 2013.

De BNA is initiator van de Dag van de Architectuur. De organisatie is in handen van lokale architectuurcentra, culturele instellingen en architectenbureaus. Het thema is bedacht door de Raad van Advies voor de Dag van de Architectuur: Lucas Verweij, Joeri Bakker, Jord den Hollander, Leon Ramakers en Willem Hein Schenk.

Reageer op dit artikel