nieuws

International architecture award 2012 naar FARO

Geen categorie

Het ontwerp voor het Kerkje in Elspeet van FARO is uitgeroepen tot een van de winnaars van de International Architecture Awards 2012. Het houten, duurzame gebouwtje is de enige Nederlandse inzending die dit jaar op de lijst met winnaars staat.

International architecture award 2012 naar FARO

 

 

De Internationale Architecture Awards worden uitgereikt door The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design samen met The European Center for Architecture Art Design and Urban Studies. Volgens de jury,  bestaande uit afgevaardigden van het American Institute of Architects in New York, behoort het Kerkje in Elspeet tot de beste architectuurprojecten in de wereld.”

Alle winnende projecten worden in een reizende tentoonstelling opgenomen. Deze tentoonstelling wordt in oktober geopend in Istanboel. Vanaf nu is het ook mogelijk om in te schrijven voor editie 2013. Bekijk de voorwaarden.

Reageer op dit artikel