nieuws

Dag van de Architectuur 2013: 24 uur Architectuur

Geen categorie

De Dag van de Architectuur is nog maar net achter de rug of het thema voor volgend jaar is vastgesteld. Jaargang 2013 staat in het teken van 24 uur Architectuur. Het thema is volgens de organisatie “een loflied op de samenhang na een periode van individualisering.”

Dag van de Architectuur 2013: 24 uur Architectuur

 

 

Behalve een loflied is het thema ook een antwoord “op de jaren van overdaad die achter ons liggen en die geresulteerd hebben in miljoenen vierkante meters leegstaande en nooit gebruikte gebouwen overal in Nederland.” Het evenement vindt plaats op 22 en 23 juni 2013.

De BNA is initiator van de Dag van de Architectuur. De organisatie is in handen van lokale architectuurcentra, culturele instellingen en architectenbureaus. Het thema is bedacht door de Raad van Advies voor de Dag van de Architectuur: Lucas Verweij, Joeri Bakker, Jord den Hollander, Leon Ramakers en Willem Hein Schenk.

Reageer op dit artikel