nieuws

Finalisten Mos Bal van het Jaar bekend

Geen categorie

Uit alle inzendingen van de Mosa Bal van het Jaar zijn tien finalisten gekozen die hun eetbare architectuur 1 op 1 zullen laten zien op het Amsterdams Architectenbal. Tijdens het Bal zal de winnaar bekend worden gemaakt. Daarnaast zijn de creaties te zien tijdens de Foor & Architecture Fair op 24 juni.

Finalisten Mos Bal van het Jaar bekend

 

 

 

De tien finalisten:

VertiTuin Katarzyna Bratek
Mushroom Wall Marijke Bruinsma
IJ Candy Christina Fuchs
Wasted Space Josine Lambert
Chocoladefabriek Joost Lauppe
Smaak Labyrint Adam Smit
Koekjes van eigen deeg Frank Spoek
Tricolore Jurriaan van Stigt
Lekker Borrelen Jasper Tuinema & Monique Phillipo
ZuidaSuiker Da Wang & Mieke van Eijnsbergen

De Food Architecture Fair vindt plaats in de Centrale Markthal, het Food Center Amsterdam. Aan bod komen onder andere op zondag een brunch uit het popup restaurant MyTable. Gedurende de hele dag kan men genieten van workshops, tentoonstellingen, rondleidingen, lezingen en nieuwtjes op het gebied van Food Architecture.

 Het Amsterdams Architectenbal
vrijdag 22 juni 2012, vanaf 21.00 uur – 04.00 uur
Locatie: Centrale Markthal op het Food Center Amsterdam (FCA), Jan van Galenstraat 4.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.amsterdamsarchitectenbal.nl of aan de deur.

Food Architecture Fair
zondag 24 juni 2012, 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Centrale Markthal op het Food Center Amsterdam (FCA), Jan van Galenstraat 4. Tickets via www.foodandarchitecturefair.nl en op de dag zelf bij de ingang van het Food Center Amsterdam Informatie: www.arcam.nl

Reageer op dit artikel