nieuws

B+O Architecten ingeschakeld voor kantoor Univé West-Drenthe

Geen categorie

Omdat het kantoor van Univé West-Drenthe in Dwingeloo te klein is geworden verhuist de verzekeringsmaatschappij binnenkort naar aan nieuw, groter pand aan de rand van de stad. Bureau B+O Architecten tekende voor het ontwerp waarin rekening is gehouden met de naastgelegen historische panden. Het pand heeft schuurachtige kenmerken en is achter op de kavel geplaatst. Op deze manier is de nieuwbouw goed ingepast in het karakteristieke dorp.

B+O Architecten ingeschakeld voor kantoor Univé West-Drenthe

 

De verdieping krijgt door een markante donkere gevelbekleding een gesloten karakter. De gevelbekleding verwijst tevens naar de zwartgeteerde schuren. De begane grond is door de vele glaswanden juist erg transparant. De verdiepingen zijn zoveel mogelijk open gelaten. Ruimtes met een speciale functie kunnen worden afgesloten met glazen deuren.

Unive 

Het ontwerp van B+O Architecten zal naar verwachting voor de zomer van 2012 worden opgeleverd.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels