nieuws

Atelier Pro bouwt voor Kloppend Hart in Warmond

Geen categorie

Het Kloppend Hart in Warmond krijgt een renovatie van Atelier Pro. Het architectenbureau zal de concentratie van basisscholen en het ontmoetingscentrum opener maken en een flexibel duurzaam landschap creëren die in de groene omgeving wordt opgenomen.

Atelier Pro bouwt voor Kloppend Hart in Warmond

 

Het Kloppend Hart van Warmond is de verzameling van een ontmoetingscentrum met drie basisscholen en een peuterspeelzaal. Atelier Pro wil de gebouwen opener maken en een multifunctioneel paviljoen plaatsen. Deze nieuwbouw zal worden geïntegreerd met de bestaande gebouwen en de groene omgeving. De gemeente heeft dit project gekozen omdat het oplossingen levert voor de infrastructuur en de site kan naar de toekomst toe gemakkelijk aangepast worden.

 

Reageer op dit artikel