nieuws

Slanke vastgoedclub opgericht

Geen categorie

In de vastgoedsector zijn twee nieuwe organisaties opgestaan. Vastgoedmeesters in Praktijk en Stichting Vastgoedmeesters willen de zware economische tijden het hoofd bieden door vanuit een compacte organisatie te opereren, met een netwerk van professionals.

Slanke vastgoedclub opgericht

Vastgoedmeesters in Praktijk (ViP) vormt een verbinding tussen opdrachtgevers en zelfstandige vastgoedprofessionals. ViP is opgericht door Harry Kroot en David van Duinen. Zij delen de visie dat de vastgoedmarkt anders georganiseerd moet worden: compacter, flexibeler, kostenbewuster, met één aanspreekpunt en met hart voor de zaak.

Stichting Vastgoedmeesters is een netwerkorganisatie in Rotterdam, waarbij dertig ervaren freelance vastgoedprofessionals zijn aangesloten, van juristen en economen tot marketeers en projectmanagers.

Samenwerking denken de organisaties de juiste professional tegen scherpe tarieven aan het juiste project te kunnen koppelen. Naast kleine maatwerkoplossingen liggen ook grote multidisciplinaire opdrachten binnen handbereik.

Over enkele weken is de website gereed.

Reageer op dit artikel