nieuws

Stayokay Egmond verbouwd

Geen categorie

Na een ingrijpende verbouwing heeft Stayokay Egmond haar deuren weer geopend. Architect Ronno Honingh tekende voor de transformatie, het interieurconcept is van ontwerper Edward van Vliet. Het grotendeels nieuwe hostel heeft 45 ruime kamers, een bar, restaurant, een loungeruimte, terrassen en vier multifunctionele zalen voor feesten, vergaderingen en workshops tot 200 personen.

Stayokay Egmond verbouwd

Stayokay Egmond heeft van Edward van Vliet een strak en modern interieur, met een gastvrije uitstraling gekregen. De omgeving,  zee, wind, zon en zand, komen terug in de blauwe kleur- en materiaalaccenten. Het restaurant is voorzien van een mozaïek tegelvloer. In de sfeervolle kamers zijn warme natuurtinten gebruikt.

Alle 45 kamers in het ontwerp van Ronno Honingh, met totaal 188 bedden, zijn voorzien van flexibele stapelbedden, douche en toilet. Het hostel heeft kamers voor 2 tot 6 personen en is geschikt voor zowel individuele gasten als families, groepen en zakelijke gasten.

Reageer op dit artikel