nieuws

Windowshoppen met je smartphone

Geen categorie

De Haagse Prinsestraat is een primeur rijker: een ‘TWIET’- etalage. Het concept bestaat uit boxen als een soort kijkdoos, waar passanten met hun smartphone de aangeprezen producten kunnen kopen. De dozen bieden ondernemingen de kans om op een originele manier hun verhaal te vertellen. Er zijn nog plekken te huur.

Windowshoppen met je smartphone

 

 

Initiatiefneemster Roos van Osnabrugge en haar collega Monique Pouw richten de boxen in en voorzien ze van een QR code. Het publiek scant deze en shopt zo op straat met zijn smartphone.

De informatie die in de boxen te zien is wordt op sociale netwerksites gepromoot en ook geplaatst op de website van TWIET. Zo kunnen ondernemingen gelanceerd worden in de digitale wereld. Het concept is te volgen op Twitter en Facebook, waar niet alleen de getoonde ondernemingen vermeld worden maar ook andere evenementen die in de stad te doen zijn.

  

Achter de etalage is een ruimte die wordt verhuurd voor evenementen als tentoonstellingen, vergaderingen en pop-up stores.

Reageer op dit artikel