nieuws

MCE – Mostra Convegno ExpoComfort in Milaan

Geen categorie

Van 27 tot 30 maart is in Milaan de 38e internationale beurs MCE – Mostra Convegno ExpoComfort te bezoeken. Thema van deze tweejaarlijkse beurs over huishoudelijke en industriële installaties, air-conditioning en hernieuwbare energie is ‘Zero Enegy 2020: integratie van de technologie’.

 

 

Gebouwen met hoogrendementsenergie, zero- of bijna zero-energie gebouwen, die het stroomgebruik verminderen, zijn toekomstige uitdagingen. De belangrijkste rol ligt daarbij tussen de integratie van de bouw en de installatietechniek.

Conferenties

Dag 1: Energiecertificatie van gebouwen
Tijdens het evenement worden diverse conferenties gehouden. Dag 1 staat in het teken van energiecertificatie van gebouwen.

Dag 2: Duurzame projecten van architecten
De tweede dag staat in het teken van ‘Installaties en het duurzaam werken in de architectuur van de hele wereld’, gericht op projecten van bekende architecten, die een omwenteling in de wereld van de installatie betekenen, soms minder zichtbaar maar altijd essentieel voor een duurzame inrichting.

Dag 3: Duurzame energiebronnen
De derde lezing richt zich op duurzame energiebronnen, de integratie van fotovoltaïsche en thermische zonne-energie systemen, een mengeling van technologieën die nodig zijn voor de energetische opwaardering in de nabije toekomst.

MCE – Mostra Convegno Expocomfort

Mostra Convegno Expocomfort is de tweejaarlijkse internationale beurs gewijd aan huishoudelijke en industriële installaties: verwarming, air-conditioning, koeling, hardware, kleppen, sanitaire technologie, de badkamer, waterbehandeling, gereedschap, hernieuwbare energiebronnen en diensten.

Nadere informatie

Reageer op dit artikel