nieuws

Markus Appenzeller naar Maccreanor Lavington Architecten

Geen categorie

Markus Appenzeller gaat leiding geven aan MLA +: de nieuwe internationale zuster van Maccreanor Lavington Architecten. Appenzeller was bij KCAP in dienst als directeur internationale projecten. Bij MLA+ wordt hij partner.

Markus Appenzeller naar Maccreanor Lavington Architecten

 

 

Maccreanor Lavington Architecten vindt het tijd om uit te breiden naar de opkomende markten en gaat een kantoor openen in Shanghai.

MLA+

MLA+ heeft de opdracht gekregen voor het ontwerp van een mixed-use bouwblok in Perm (Rusland) en er zitten een aantal stedebouwkundige opdrachten in Rusland en Oost-Azië in de pijplijn. Verder wil het bureau strategische samenwerkingen sluiten, die het mogelijk maken om in een groot gebied lokaal op te treden.

KCAP

Bij KCAP was Appenzeller betrokken bij het Olympic Legacy Masterplan in Londen, het strategische masterplan voor Perm, het masterplan voor het hart van het Business District in Beijing en een regeneratie masterplan voor een groot deel van de wijk Luohu in Shenzhen.

OMA

Bij OMA, waar hij daarvoor in dienst was als senior architect, was hij betrokken bij het masterplan voor White City in Londen en de herontwikkeling van de haven in Riga (Letland).

 

Reageer op dit artikel