nieuws

Royal Haskoning en DHV gaan samen

Geen categorie

De Nederlandse advies- en ingenieursbureaus Royal Haskoning en DHV gaan fuseren. Dat meldden ingewijden dinsdag aan het ANP. Door het samengaan van de twee partijen ontstaat een bedrijf met 8000 werknemers, 100 kantoren in 35 landen en een omzet van 700 miljoen euro. Volgens een bron heeft het samengaan van Haskoning en DHV schaalvergroting tot doel.

Royal Haskoning en DHV gaan samen

 

 

 

 

De naam van het gecombineerde bedrijf zal Royal Haskoning DHV worden, aldus de ingewijden, met het hoofdkantoor in Amersfoort. Bertrand van Ee, de huidige topman van DHV, zal de nieuwe onderneming gaan leiden. Royal Haskoning uit Nijmegen en DHV uit Amersfoort zullen het samenvoegen van hun activiteiten dinsdagochtend officieel aankondigen tijdens een persconferentie in Amsterdam.

Een woordvoerster van DHV wilde dinsdag geen commentaar geven. De woordvoerster van Royal Haskoning was niet direct bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel