nieuws

Nieuwbouw in Utrecht Science Park

Geen categorie

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) krijgt in 2015 een nieuwbouw in het Utrecht Science Park (USP). Naast kantoren zal dit gebouw het grootste stralings- en microbiologielab van Nederland huisvesten.

Nieuwbouw in Utrecht Science Park

 

 

Deze nieuwbouw zal voor een samenwerking zorgen tussen de universiteit, het UMC, Hogeschool Utrecht en het RIVM waar innovatie en efficiëntie centraal komen te staan. Het Science Park in Utrecht biedt een mix van bedrijfsleven en universiteit, het is een locatie waar het nieuwe gebouw kennis zal kunnen uitwisselen met de omliggende instituten.

De aanbesteding is gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar, er worden verschillende aanwervingsrondes gehouden. Het definitieve ontwerp wordt eind 2013 voorzien en de werf is begin 2015 bouwklaar.

 

Reageer op dit artikel