nieuws

Nieuw museum voor Ajax

Geen categorie

Sid Lee Architecture Ajax heeft samen met gsmprjct° (interactief museumontwerp) en Sid Lee (grafisch ontwerp) een nieuw Ajax Experience ontworpen. Het museum moet het hart van de supporters en sporter harder doen slaan.

Nieuw museum voor Ajax

Het ontwerp van Sid Lee Architecture, gsmprjct° en Sid Lee toont door de locatie aan het Rembrandtplein de verbondenheid van de club met Amsterdam. In de Experience wordt de techniek, training en passie bij de opleiding van jong talent, de opleiding waar Ajax bekend om is, gedemonstreerd

 Ajax Experience 

Bezoekers worden uitgenodigd om een virtuele reis te maken langs de geschiedenis van het team waarin zij ook de de Ajax-helden ontmoeten. Ook kunnen zij via interactieve evenementen ervaren hoe het is een sportheld te zijn. 

Reageer op dit artikel