nieuws

Inzenden Jantje Beton SpeelAward 2012

Geen categorie

Jantje Beton organiseert samen met Elba Media, de BNSP en de Gemeente Den Haag een ontwerpwedstrijd voor inrichters van de openbare ruimte (architecten, stedebouwers, landschapsontwerpers en planologen). Met de wedstrijd willen de uitschrijvers het denken over de plek van spelende kinderen in de openbare ruimte prikkelen.

Inzenden Jantje Beton SpeelAward 2012

 

 

Deelnemers wordt gevraagd een inrichtingsplan te maken voor het Regentessekwartier in Den Haag. Inzenden kan tot 15 april 2012. De ontwerpen worden beoordeeld door een vakjury (olv Aleid Wolfsen) en door kinderen uit het Regentessekwartier in Den Haag.

De winnaar wordt bekend gemaakt op 31 mei 2012 en wint ondermeer een geldbedrag van 4500 euro.

Meer informatie over de wedstrijd op www.speelaward.nl

Reageer op dit artikel