nieuws

Inschrijving VKG Architectuurprijs 2011 geopend

Geen categorie

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om in te schrijven voor de VKG Architectuurprijs en de VKG Renovatieprijs 2011. De prijs wordt ieder jaar door de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie samen met de Architect toegekend aan bouwprojecten waar kunststof gevelelementen (kozijnen, ramen en deuren) op esthetische wijze onderdeel uitmaken van het ontwerp. De winnaar wordt op 15 november in LP2 in Rotterdam bekend gemaakt.

Inschrijving VKG Architectuurprijs 2011 geopend

 

VKG Architectuurprijs 2011

Deze prijs is vooral bedoeld voor architecten of ontwerpers die onlangs een project hebben gerealiseerd waarbij de kunststof gevelelementen op een creatieve wijze in het ontwerp zijn ingepast. Aan deze prijs is een geldbedrag van 7000 euro verbonden.

VKG Renovatieprijs 2011

Nu renovatie steeds vaker deel uitmaakt van het takenpakket van ontwerpers en fabrikanten wordt ook meer gebruik gemaakt van kunststofoplossingen in voor- en naoorlogse woonwijken en industrieel erfgoed. Vorig jaar introduceerde de VKG, samen met de Architect de VKG Renovatieprijs. In tegenstelling tot de VKG Architectuurprijs mogen voor deze prijs ook projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en aannemers projecten insturen. De winnaar gaat met een geldbedrag van 3000 euro naar huis.

VKG Publieksprijs 2011

In deze prijs is de eindgebruiker aan het woord. Uit alle ingezonden projecten voor bovenstaande prijzen worden door de vakjury vijf projecten genomineerd. Vanaf eind september kan het publiek via de VKG site stemmen op haar favorieten.

De projecten kunnen via www.vkgkozijn.nl/architectuurprijs tot 11 september voor alle categorieën worden ingestuurd of worden aangemeld.

 

Reageer op dit artikel