nieuws

Expertmeeting kleinschalig opdrachtgeverschap Den Haag

Geen categorie

Wil je donderdag 16 februari bij de Expertmeeting over Kleinschalig Opdrachtgeverschap van de gemeente Den Haag zijn dan moet je je vandaag aanmelden. De gemeente organiseert dan samen met de BNA Kring Haaglanden een bijeenkomst voor onder meer architecten en ontwikkelaars.

Expertmeeting kleinschalig opdrachtgeverschap Den Haag

 

 

 

De gemeente Den Haag is dit jaar gestart met een zelfbouwprogramma. Op vier verschillende locaties in de stad worden bouwkavels aangeboden waar bewoners zelfstandig hun eigen woning kunnen ontwikkelen. Daarnaast worden verspreid in de stad diverse kluswoningen aangeboden. In de Expertmeeting wil de gemeente de dialoog aangaan met marktpartijen.

De bijeenkomst vindt plaats in de Haagse Lobby (in de bibliotheek), Spui 68 in Den Haag. Aanvang 16.00 uur. Na de bijeenkomst is het mogelijk de onlangs geopende kavelwinkel in het naastgelegen stadhuis te bezoeken.

Aanmelden kan helaas niet meer. De expertmeeting is helemaal vol. 

Reageer op dit artikel