nieuws

Doorstart BD architectuur

Geen categorie

Met ingang van 1 februari 2012 hebben A12 Architecten, CNL Management en BD architectuur hun krachten gebundeld. Met deze samenwerking wil BD architectuur, na een vrijwillig aangevraagd faillissement, een doorstart realiseren.

Doorstart BD architectuur

 

Peter Riemens blijft directeur van BD architectuur. Hij vormt samen met Coen Hoogendijk, directeur van CNL Management en Dirk van Suilichem en Ton Bons, respectievelijk bureaumanager en directeur van A12 Architecten, een team voor de verdere ontwikkeling van de bureaus.

BD architectuur is voor de doorstart bij A12 en CNL in Veenendaal ingetrokken. Daar werken de bureaus aan hun eigen projecten maar delen wel de ondersteunende taken zoals het secretariaat, IT, huisvesting en andere diensten.

Onder dezelfde vertrouwde naam, BD architectuur, worden opdrachten en taken in de zelfstandige rechtspersoon BD architecten-adviseurs B.V. ondergebracht en door dezelfde medewerkers, die daar ook nu werkzaam zijn, behartigd en uitgevoerd.

Reageer op dit artikel