nieuws

De vernieuwde VKG Architectuurprijs 2010 in samenwerking met de Architect

Geen categorie

Tot 22 oktober kunnen projecten worden ingezonden voor de VKG Architectuurprijs. Deze prijs is door de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het kunststof kozijn als alternatief voor andere kozijnmaterialen. Om meer architecten te bereiken heeft de VKG samenwerking gezocht met de Architect, hét vaktijdschrift voor architecten, stedebouwers en (interieur)ontwerpers.

De vernieuwde VKG Architectuurprijs 2010 in samenwerking met de Architect

Nieuw dit jaar is de introductie van de VKG Renovatieprijs. Deze markt is in het huidige economische klimaat steeds belangrijker geworden. Met de VKG Publieksprijs wordt een lang gekoesterde wens in vervulling gebracht om het Nederlandse publiek meer te betrekken en te interesseren voor de esthetische kwaliteit van kunststof.

 VKG winnaar 2008
Wooncomplex ‘La Grande Cour’, Amsterdam door Meyer en Van Schooten Architecten is de winnaar van 2008.

Nadat de jury uit alle inzendingen vijf nominaties heeft benoemd kan het publiek op www.vkgkozijn.nl stemmen op hun favoriete ontwerp. Op 9 december 2010 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de ‘VKG Dag van de Architectuur’ die samen met de Architect wordt georganiseerd. Daar zullen naast de prijsuitreiking ook interessante sprekers hun opwachting maken.

 Winnaar VKG-prijs 2007
De winnaar van 2007: Woonzorgcomplex Domus Bona Ventura (Nederweert) door Architectengroep Nederweert.

Voor de wedstrijdreglementen, het programma en reserveringen www.vkgkozijn.nl/zakelijk/

 

Reageer op dit artikel