nieuws

Aanmelding 5e tranche Crisis-en herstelwet projecten geopend

Geen categorie

Tot 31 maart 2012 kunnen overheden nieuwe projecten aanmelden bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu voor de vijfde tranche van de Crisis- en herstelwet (Chw). Met de Chw zijn projecten, bijvoorbeeld op het gebied van binnenstedelijke herstructurering of duurzame innovaties, te versnellen of weer vlot te trekken.

Aanmelding 5e tranche Crisis-en herstelwet projecten geopend

 

 

Met de Crisis- herstelwet wil de overheid een impuls geven aan een duurzaam herstel van de economie. De Chw maakt deel uit van het interdepartementale programma ‘Eenvoudig Beter’ dat het complexe omgevingsrecht herziet en bundelt in een samenhangende Omgevingswet.

Aanmelding is mogelijk  voor ontwikkelingsgebieden, innovatieve experimenten en lokale en (boven)regionale projecten met nationale betekenis.

Voor het aanmelden van projecten kunt u informatie opvragen via postbus.CHW@minienm.nl, of telefonisch bij Monique Arnolds (06-52595077) of Fenna Gutter (06-52595538).

Reageer op dit artikel