nieuws

Gulden Feniks 2013 open voor inschrijving

Geen categorie

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de Gulden Feniks, de prijs voor renovatie- en (gebieds)transformatieprojecten. Inzenden kan tot en met 31 januari in drie categorieën: Gebiedstransformatie, Renovatie en Transformatie.

Gulden Feniks 2013 open voor inschrijving

 

 

 

Het Nationaal Renovatie Platform wil met de Gulden Feniks de kwaliteit van Gebiedstransformatie, Renovatie en Transformatie bevorderen en hergebruik van de bestaande voorraad onder de aandacht brengen. Opdrachtgevers, architecten, aannemers, gemeenten en andere direct betrokkenen kunnen projecten indienen die zijn opgeleverd in de periode van januari 2012 tot en met december 2012.

Provada

In het voorjaar van 2013 maakt de jury de genomineerden bekend. De prijsuitreiking vindt plaats in juni op de PROVADA in de Amsterdam RAI.

www.guldenfeniks.nl

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel