nieuws

Interactief fotoboek met quotes

Geen categorie

Cobouw presenteerde gisteren een elektronisch, interactief fotoboek met honderd bouwquotes. Het boek is samengesteld door Cobouw-journaliste Ingrid Koenen. Zij maakte zelf de foto’s, en selecteerde honderd uitspraken van bouwdirecteuren, opdrachtgevers en andere betrokkenen uit de sector. Vanuit het boek wordt doorverwezen naar achterliggende rapporten en grotere interviews.

Interactief fotoboek met quotes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Koenen wil met het boek de de sector aan het denken zetten en inspireren. “Ik heb geprobeerd om de vinger op de zere plek te leggen, maar laat daarnaast ook koplopers aan het woord over mogelijke oplossingsrichtingen om de bouw een stap vooruit te helpen.” Koenens insteek is positief. “Het is tijd voor nieuw elan, een frisse blik en een nieuwe koers”, vindt de journaliste, die sinds 1993 voor Cobouw werkt.

Het boek werd gepresenteerd tijdens de bekendmaking van de Cobouw50, de ranglijst met de vijftig grootste bouwondernemingen van ons land. Deze lijst wordt jaarlijks samengesteld door Cobouw en PwC.

Lezers van Cobouw kunnen het boek hier gratis downloaden.

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel