nieuws

Heijmans bouwt faculteit Universiteit Leiden

Geen categorie

Heijmans bouwt in opdracht van Vastgoedbedrijf Universiteit Leiden de nieuwbouw van de Bèta Campus FWN (Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen). Het gebouw is een ontwerp van Inbo en JHK.

Heijmans bouwt faculteit Universiteit Leiden

 

 

Het gaat om de bouw van zo’n 45.000 vierkante meter vloeroppervlak met laboratoria, collegezalen, kantoren en een onderpandse parkeerkelder. Het bestek is volledig uitgewerkt in BIM. Tot mei 2013 wordt dit bestek verder geoptimaliseerd. De zogenoemde Bèta Campus wordt gerealiseerd met een ‘BREEAM Very Good’ certificaat. In mei 2013 zal worden begonnen met de bouw, waarna het ontwerp van Inbo en JHK naar verwachting in september 2015 wordt opgeleverd.

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel