nieuws

Bouwstart Villapark Eikelenburgh Rijswijk

Geen categorie

Morgen begint de bouw van Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Daarmee begint de transformatie van het voormalige kassengebied van 12 hectare aan de westkant van Rijswijk.

Bouwstart Villapark Eikelenburgh Rijswijk

 

 

 

 

Op de locatie worden door initiatiefnemer AM 300 woningen gebouwd die verwijzen naar de traditionele tuindorpen en de Nieuwe Haagse School. Het stedebouwkundig plan is van Bureau Wissing. Het ontwerp van de woningen in de eerste fase zijn van Van Egmond Totaal architectuur.

Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. In het eerste plandeel realiseert AM 31 woningen. Van die woningen is 60 procent verkocht. Het gaat om twee-onder-een-kapwoningen, herenhuizen en rijtjeswoningen.

Reageer op dit artikel